Itt a csaj, aki lenyomta Jennifer Anistont

Kiváló modell-pedigréje ellenére Elettra Wiedemann viszonylag ismeretlen arc, pár magazin kivételével nem igazán találkozhattak vele a divat iránt érdeklődők. Ám ez nem akadályozta meg Peter Davist, az új Scene magazin alapítóját abban, hogy a csajt helyezze az új magazin bemutatkozó kiadványának címlapjára. A publikus kiadás a március első hetében debütál az újságárusok standjain és Manhattan pár, kiválasztott épületében.

cover-march

A New York Times-ban Davis elmondta, hogy ezt az új magazint az a gondolat inspirálta, hogy New York nem csak a hipertrendi, ultragazdag Upper East Side-ból áll, és az egész várost kell megszólítani vele.

tk3s visual 245862 007

Ön melyik csajt választaná?

  • Anistont 5184
  • Wiedemannt 2194

Épp ezért az első számban szerepelni fog Courtney Love, valamint Jennifer Aniston (aki menőbb) és pasija, Justin Theroux is, de a címlapot illetiően Aniston alulmaradt Wiedemann-nal szemben. Utóbbi ugyanis az Upper East Side-ról származik, de a kevésbé posh városrészekben is hiteles arcnak tekinthető. A modell egyébként az eszével is villoghat, elvégre egyetemi diplomát szerzett nemzetközi kapcsolatokból, valamint a London School of Economics-on és aktivistaként is tevékenykedik.

Mustra