18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kit érdekel a kalap, ha meztelen a modell?

A korábbi Miss Wales, újabban glammodell Sophia Cahill 8 hónapos terhesen vállalta, hogy pucéran vonul kifutóra: nem egyedül meztelenkedett, az összes modell kizárólag kalapot viselt Robyn Coles kalapkészítő első bemutatóján.

Az inkább bizarr pornócastingra, mint divatbemutatóra emlékeztető kalapmustrát a kelet-londoni White Rabbit Studio-ban tartották, az éppen futó londoni divathét keretében. Összesen 5 meztelen modell szerepelt a bemutatón, a terhes Cahillen kívül a másik brit félhíresség, Jeff Leach színész is megmutatta a közönségnek, mi van a lába között.

„Sophia volt az, akiről azonnal tudtam, hogy szívesen levetkőzne. Szerintem az külön jó, hogy állapotos, mert ritkán látni terhes nőket a kifutón. Ismeretlen tervezőként el kell érned, hogy az emberek felfigyeljenek rád. Különböző karakterű, méretű modelleket akartam a showra, de igazából egy kalapbemutatón mindegy, mekkora a modell” – mondta a 31 éves tervező, a terhes glammodell régi barátja a Daily Mailnek.

„Ha nem lettem volna terhes, nem gondoltam volna át kétszer is a dolgot, akkor azonnal igent mondtam volna. De annyira megváltozik a tested várandósan, hogy aggódtam, hogyan fognak erre reagálni az emberek. Féltem tőle. Egyedülálló anya vagyok, és nagyon fontosnak tartom, hogy az egyedülálló anyák erejét hirdessem. A nők mindenre képesek! Büszkék kellene legyenek testükre, a terhesség a legnőiesebb állapot, annyira gyönyörű, miért kéne elrejteni?” – nyilatkozta Cahill a walesonline.co.uk-nek.

A kalapok egyébként nem különösebben formabontók, a legtöbb kék vagy fekete, egyszerű stüszisapka, vagy karimás fejfedő, melyből hosszú, pink és zöld vesszők állnak ki. Annyira visszafogottak, hogy akár a királyi család is rendelhetne Colestól, persze egy ilyen bemutató után valószínűleg tiltólistára kerül a tervezőnő az arisztokratáknál – hogy akkor kiket akar alkalmi kalapokkal ellátni, ő tudja.

Mire emlékszik a galériából?

Az egykori Miss Wales terhes teste mindenesetre sokkal érdekesebb, mint Coles kalapjai vagy vásárlóközönsége. Az 5 meztelen modellt és a cuki kis kalapokat megnézheti a galériában. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy vajon a melleken, tetoválásokon és fenekeken kívül más is megmarad-e önökben a képek áttanulmányozása után, szóval kérjük, szavazzanak!

Oszd meg másokkal is!
Mustra