Gwyneth Paltrow combot villantott Terry Richardsonnak

A 39 éves színésznő a Harper's Bazaar márciusi számának címlaplánya, és a borítón ugyan nem mutat sokat, a magazin számára több olyan kép készült is, amelyeken egy fekete Anthony Vaccarello ruhában mutogatja a lábát.

A fotókat Terry Richardson készítette, és a Huffington Post szokás szerint felfedezett egy apró hibát a képeken. Szerintük az utómunkálatok során valamit műveltek a hírességgel deréktól lefelé, mert nagyon furák a lábai, vagy egyszerűen a ruha miatt tűnik érdekesnek az egész. Ezt döntse el mindenki maga, elvileg a harmadik pózzal van gond.

 
000 Par6544576
Francois Guillot

Ezt a fekete Anthony Vaccarello ruhát egyébként Karlie Kloss viselte a 2012-es tavaszi/nyári kollekciót felvonultató divatbemutatón, és szemmel láthatóan nagyon megtetszett neki az olyan sok mindent nem takaró ruha, és ezt viselte a Párizsi Divathét egyik buliján is.

A Stylelist egyik szerzője szerint a kifutón nem látszott ennyire merésznek a ruha szabása. Kloss egyébként nem egy szégyenlős lány, az Allure októberi számában is elég sok mindent megmutatott, igaz, ott sem volt teljesen meztelen, mellét némi hab fedte és bugyit is viselt. Ennyit egyébként már a kétgyermekes színésznő is mutatott magából: tavaly a Vanity Fairnek vetkőzött neccharisnyára.

Kinek áll jobban Anthony Vaccarello kreációja?

Bár nyilván mindegyik magazinos fotósorozatát retusálták egy kicsit, Gwyneth Paltrow bizonyára az életben sem néz ki sokkal rosszabbul. Sokak szerint ő az egyik élő példa arra, hogy igenis kifizetődő egészségesen élni. Ami pedig az öregedést illeti, a színésznő a Harper's Bazaar munkatársának kifejtette, hogy nem aggódik a ráncok miatt, a botox injekciókat pedig nem igazán kedveli. Ja, amikor pedig éppen nem méregtelenít, akkor állítólag mindent megeszik, amit megkíván. Többek közt szereti a kenyeret, sajtot és bort, és ettől igazán remek az ő élete.

Oszd meg másokkal is!
Mustra