Penelope Cruz hátat fordít a szőrmének

A PETA állatvédő szervezetnek legutóbb egész szórakoztató akciója volt, akkor Reese Witherspoon pitonbőr táskáját cseréltették le, de most visszatértek a jól megszokott hirdetési módszereikhez.

A cég legtöbbször a szőrmeviselés ellen folytat kampányt, ami általában kimerül abban, hogy egy híresség áll a plakátjukon több, kevesebb ruhában. Nemrég George Clooney exe, most meg Penelope Cruz. Jelen esetben órisáplakátról van szó, amit egy New York-i metrómegállónál állítottak ki, innen néz le szúrós szemmel Penelope Cruz azokra, akik szőrmét hordanak. A szójátékra alapulól szlogent magyarra talán a "Fordíts hátat a szőrmének" mondattal lehetne lefordítani, ezért van Cruz félig háttal, kicsit nyakatekertre photoshopolva.

tk3s xposure 02022012 xpusjp 0200
Fotó: Peta/xposurephotos.com
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.