Kontyok, hullámos loknik és oldalra fésült frufru lesz a divat

A sztárok fodrászai búbos kontyokat, kócos loknikat és frufrut ígérnek 2012-re, ezzel gyakorlatilag semmit sem újítva az eddigi hajtrendeken. Még a tehenészlány hajfonat is marad, amelyet például galériánkban a modell Brooklyn Decker bátran visel a Los Angeles-i Unicef Ballon decemberben.

Demi Lovato a Seventeen magazin januári címlaplánya, a most épp sötétvörös hosszú haját hullámos loknikban viseli, csakúgy, mint Elizabeth Olsen. A hullámos hajtincsekről a rövidebb hajúaknak sem kell lemondaniuk, úgy, ahogy a harmincas évek hollywoodi sztárjai viselték a hajukat, ma is bármilyen eseményen lehet elegáns. A boyish look, azaz a kisfiús stílus 2012-ben is divat marad, az amerikai tetovált lány, Rooney Mara január 3-án, a párizsi filmbemutatón kissé oldalra fésült frufruval jelent meg a vörös szőnyegen. Emma Watson pedig teljesen oldalra választva lapította le rövid haját a Lancome Hong Kong-i bemutatóján.

A konty sem az idei év nagy újdonsága, ebben annyi a változtatás, hogy az a jó, ha a konty minél nagyobb, búbszerű, és ha nem a megszokott helyen van. Például frufru helyett, egészen a homloknál tornyosodik, hátulról előre fésülve, ahogy Gwen Stefani viselte Angelina Jolie A vér és méz földjén című filmjének Los Angeles-i premierjén. Hogy milyen színű, mintájú és formájú ruhákat menő 2012-ben felvenni, arról itt olvashat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek