Mila Kunis a Dior arca lett, pedig a melle is lehetne

Már lehet tudni egy ideje, hogy Mila Kunist leszerződtette a Christian Dior – ezentúl ő lesz többek közt a Miss Dior-táskák, és számos tavaszra szánt vívmány arca. Na de miért?

A Dior indoklása szerint “Mila Kunis nagyon tehetséges fiatal színésznő; a valódi modern nő megtestesítője”, ezért választották őt. Nekünk viszont meggyőződésünk, hogy a Dior egyszerűen szexi akart lenni, hiszen Mila Kunis is az. Korábban Marion Cotillard volt a táskák promóciós felülete, aki, bár nagyon szép, de sokkal kevésbé szexi jelenség.

További képekért kattintson!
További képekért kattintson!

Kunis viszont imádja, hogy szexszimbólum lett, az FHM tavaly a világ 16. legszexibb nőjévé választotta (de csak akkor kezdett befutni), az Esquire biztosította rajongásáról, sőt, még a legszexibb szingli zsidónak is megválasztották, és az AskMen szavazásán is épp csak Blake Lively előzte meg.

Ezek után úgy véljük, a Dior a szexiségre játszott rá a felkéréssel, viszont ebből is látszik, hogy Mila Kunis még számos, promóciókban is hasznavehetőnek tűnő adottsággal bír, amelyek alapján másnak is megválaszthatták volna. Galériánkban illusztráljuk is ezeket.

 

(A színésznőt a Diornak Mikael Jansson fotózta, a promóképek először a kínai Elle-ben, a Vogue-ban és a Madame Figaróban jelennek meg.)

Oszd meg másokkal is!
Mustra