7 éves lányának plasztikai sebészeti utalványt adott karácsonyra az anya

Egy zsírleszívásra beváltható utalványt kapott karácsonyra a hétéves Poppy Burge műtétfüggő anyjától - írja a Daily Mail.

"Nincs ebben semmi rossz. Mindig plasztikai műtéteket kér. Nagyon jól szeretne kinézni, és a zsírleszívás egy olyan műtét, amit mindig jól jöhet" - nyilatkozta 7 éves gyerekéről az anya, Sarah Burge, akit az emberi Barbie-babának csúfolnak. Mint mondta, úgy tekint az utalványra, mint egy befektetésre, mintha a lánya tanítattására tenne félre pénzt. A csodás ajándékra 7000 fontot, azaz valamivel több mint két és fél millió forintot költött.

Paul Webb

A hétéves Poppy Burge-nek nem ez az első utalványa, születésnapjára például mellnagyobbítást kapott, amit 16 éves kora után válthat be. “Poppy azért könyörgött, hogy megnagyobbíttathassa majd a melleit. Úgyhogy kapott egy kupont, amit 16 éves kora után beválthat. Ha természetes, nagy mellei lesznek, akkor persze másra is költheti a pénzt” - nyilatkozta akkor az anyja. A születésnapi buli sem szokványosan telt, ő és barátai pedikűrt, manikűrt kaptak, kisminkelték őket, drága ruhákban parádéztak és gyerekpezsgőt ittak.

Az 51 éves anyuka egyébként az elmúlt években több mint félmillió fontot, azaz jelenlegi árfolyamon számolva kábé 200 millió forint költött arra, hogy Barbie-babává műtesse magát. Burge raádásul három lányát sem kíméli, a legidősebb lánya először 15 éves korában kapott botox kezelést, és 16 éves korára ő lett az első brit tinédzser, akin rendszeresen végrehajtották a kisebb beavatkozást. Legkisebb lányát, Poppyt pedig hatéves korától kezdte rúdtáncra taníttatni. Az anyuka azt szeretné, ha kislányából úgnyevezett glamour modell, vagyis vetkőzős modell lenne, ezért mindent meg is tesz.

Sarah Burge ámokfutása egy orrtöréssel kezdődött. Amikor rendbe kellett hozatnia az arcát, miután a pasija összeverte, Burge rájött, hogy bármit megtehet a testével. Leszívták a zsírt a hasáról, implantátumokat tettek a fenekébe és a mellébe, felvarrásokkal-beültetésekkel az arcát is teljesen átalakították. A Daily Mailnek adott 2006-os interjúja szerint nagyjából csak a lábfejéhez nem nyúltak eddig a plasztikai sebészek, és hogy még a kézfejébe is a fenekéből leszívatott zsírt fecskendeztetett, hogy leplezze a korral egyre láthatóbbá váló ereket és ráncokat.

Paul Webb

A gyerekeit egyedül nevelő plasztikafüggő nő egyébként elég jól keres különös őrületének köszönhetően, ezért engedheti meg magának, hogy milliós ajándékokat adjon lányainak. Egyrészt már ingyen kapja a legtöbb műtétet, mert a plasztikai sebészek referenciamunkaként, reklámfelületként tekintenek rá, másrészt plasztikai műtétek leszervezésével, szvingerpartik megszervezésével és erotikus novellák írásával foglalkozik. A gyerekek pedig szerinte már nem Hófehérkét és Hamupipőkét akarják, hanem híresek, focistafeleségek akarnak lenni, és ő csak támogatja őket az álmaik valóra váltásában.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek