Madonna saját parfümreklámjában saját magát vette fel modellnek

Az első printek már nyilvánosságra kerültek Madonna Truth or Dare fantázianevű parfümjének reklámjából. Ezen maga - a még három lemezt tervező - Madonna látható mint modell, topless. Ráadásul nem is egy van belőle, hanem kettő, és mintha készülne megcsókolni saját magát.

truth

A képet Mert Alas és Marcus Piggot készítették még 2010-ben az Interview magazinnak. Nekik kell hálálkodni, amikor majd ezt kell nézni mindenhol.

A parfüm neve valószínűleg nem véletlen névválasztás eredménye. Az énekesnő 1990-es Blond Ambition turnéból készült dokumentfilmje Amerikában a Truth or Dare címet kapta, a film itthon Madonnával az ágyban címen ismert. A fekete-fehér filmben Madonna és a stábja játszották a Felelsz vagy mersz (Truth or Dare) játékot - ami olyan, mint nálunk az üvegezés.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.