A szép lánynak kinéző fiúmodellből ismét jócsajt csináltak

Boszniában született a húszéves androgün modell, akit Andrej Pejicnek hívnak, és aki egyébként leginkább ausztrálnak számít, ugyanis Szerbia bombázása alatt az anyjával Ausztráliába menekültek. Pejicet állítólag nemsokkal a 17. születésnapja előtt fedezték fel, amint egy McDonald'sban dolgozgatott.

fashion

A húszéves Pejicet férfi és női modellként is alkalmazzák, a 2011-es párizsi divatbemutatókon például mindkét nem szerepét vitte a Gaultier-bemutatókon, míg Marc Jacobsnál csak férfi volt. Az FHM pedig a 98. legszexisebb embernek választotta idén.

Néha egyébként Keira Knightley-ra, néha Mischa Bartonra emlékeztet.

A modell ezúttal a Fashion magazin kanadai kiadásának 2012 februári címlapján szerepel - szintén nőnek sminkelve és öltöztetve. A haja ezúttal is hosszú szőke, mint mindig, a szemét sötétre sminkelték, és fodros tüllruhába bújtatták. Minderre persze még rájátszik a kecses kéztartásával is. Ahhoz képest, hogy reklámozott már push-up melltartót is, ez igazán semmiség.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.