McDonald's-szemöldökök az YSL tavaszi kampányában

szemcsi

Az Yves Saint Laurent  elindította tavaszi kampányát, amelynek reklámfotói – hívta fel a figyelmet a Huffington Post – kétszeresen is izgalmasra sikerültek. Modelljük egyrészt iszonyúan sovány, másrészt a szemöldöke is büntet.

A modell Mariacarla Boscono, aki a Givenchy 2012 tavaszi kollekciójának fotóin is szerepel. Láthattuk már más hirdetésben, ott is megdolgozták a fotosop-szakmunkások, de legalább nem volt McDonald's-szemöldöke. A kozmetikusom legalábbis így nevezi azokat a nőket, akik teljesen leszedetik a szemöldöküket, aztán rajzolnak, vagy tetováltatnak a helyére két ívet, amitől konstansan csodálkozó fejük lesz. Ezért aztán rohadt nehéz őket komolyan venni.

Bosconót viszont tényleg megpróbáljuk komolyan venni, ha már két szettet is magára húzott az YSL tavaszi kollekciójából, igaz, mindkettőben úgy ül, mintha a mosdóban várná az ihletet. A képeket egyébként David Sims készítette.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.