Élénk színű sminkkollekció az aggastyán fashionistától

A MAC egymás után sorakoztatja fel a lehető legfurább múzsáit: Rupaul, Ongina, Cyndi Lauper vagy Lady Gaga, és az októberi Miss Röfi kollekció után most egy újabb dívát kért fel tervezőnek: a 90 éves Iris Apfel-t.

2011 12 Iris-Apfel-MAC

A szókimondó divatzseni, aki kioszt bárkit aki szerinte stílustalanul öltözik, egy 20 darabos kollekcióhoz adta a nevét.

A szépkorú fashionista - aki egykor belsőépítészként indult, jelenleg divat- és ékszertervező - extravagáns stílusát a januártól kapható kollekció is tökrözi, csak semmi pasztell, csak semmi nude, minden rúzs és lakk élénk színű és feltűnő .

ruzs

A hatalmas kerek szemüvegéről és bohókás öltözeteiről ismert hölgy a MAC szerint "egy ritka madár, aki mindig megelőzi a korát", most viszont lényegében klasszikusnak mondható árnyalatokat mutat be, amik remekül állnak az életerős néninek. A darabokat madarakról - mint például Pink Galamb és Skarlát Íbisz - nevezte el, januártól kezdik el árulni online 14-23 dollár, vagyis 3200-5300 forintnak megfelelő összegekért.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.