Bréking: Mihalik felöltözve maradt

Elképesztő fotósorozat készült Mihalik Enikőről a decemberi olasz Vogue-ba: a modell cowboyhippinek öltözve pózol a magazin divatösszeállításához. Az utóbbi időben a modell nem a muffjával vagy a melleivel szerepel a divatmagazinokban, most megint felöltözve maradt.

eniko mihalik1

A képeket Francesco Carrozzini készítette, a western-stílusú fotózás stylistja Enrica Ponzellini volt. A sorozat képeit az Éjféli cowboy című film magányos alakja ihlette.

Az általában meglehetősen vetkőzékeny Mihalik többek közt Dolce & Gabbana, Fendi, Chanel és Giambattista Valli kreációit viseli. A fotók hangulata egyáltalán nem erotikus, a modell itt tényleg ruhákat ad el, és ez jó így. Alant műbarkó-hangsúlyos videót láthat a fotózásról, ezt Austin Robert készítette.

Behind the Scenes: Eniko Mihalik by Francesco Carrozzini for Vogue Italia December 2011 from fashnberry on Vimeo.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.