Kér egy irgalmatlan nagy pofont Jessica Bieltől?

Jessica Biel és Karl Lagerfeld egy német talkshowban szerepeltek együtt, amitől már önmagában kérdőjel alakba csavarodott a testünk, de amikor megláttuk a lenti képet, egészen zavarbajöttünk. Legutóbb akkor találkoztunk a színésznővel, amikor futás közben tetkót villantott, de azokon a fotókon nem tűnt föl, hogy ennyi szétgyúrta a karját. De hálisten mindenre van magyarázat.

Míg Madonna, vagy Sarah Jessica parker karjain a túlzásbavitt edzés és zsírégetés miatt csámcsoghattunk, Jessica bicepszei egy szerep kedvéért nőttek ekkorára. 2012-ben mutatják be a Total Recall remake-jét, amelyben ő lesz Lori, és ezért rengeteg edzéssel készült a muszklivillantásra. Még társasági életét is feláldozta a feszes izmokért cserébe. Justin Timberlake on-off barátnője a film kedvéért néz így ki, amivel nem is lenne gond, de ez a sporthátú csíkos pamutruha túl sokat mutat a hátizmaiból, ezzel a hosszú lógó hajjal együtt meg végképp tiszta Mickey Rourke a The Wrestler-ből. Reméljük ennél jobban már nem fog hasonlítani rá.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.