Felöltözve, bénán énekelnek a Victoria's Secret modelljei

A Victoria's Secret már megkezdte a karácsonyi üdvözlést, a modelljeivel énekeltette el a Jingle Bellst. A videóban a fehérneműcég leghíresebb modelljei próbálkoznak az énekléssel: Adriana Lima, Doutzen Kores, Lily Aldridge és Candice Swanepoel. A szokásosnál több ruha van rajtuk, viszont az éneklés nem az erősségük. Persze, nem is ezért fizetik őket általában. A videóban viszont legalább jókat nevetnek a saját bénázásukon.

A karácsonyi videó előtt néhány nappal a Maroon5 új slágeréhez, a Moves Like Jaggerhez készítettek videót a cég modelljei. Itt már nem csak néhányan szerepeltek. Alessandra Ambrosio, Adriana LIma, Anne Vyalitsyna, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson és Miranda Kerr táncolt és tátogott az aktuálisan egyik legnagyobb slágerre.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.