Ruhaikrek: Kinek áll jobban az ugyanolyan estélyi?

Igen, ismét sikerült összegyűjteni pár hírességet – többek közt két hercegnét, akik nem nyálazták végig az összes fotót, amelyek idei celebeseményeken készültek, és bizony ugyanolyan vagy nagyon hasonló estélyiben jelentek meg, mint mások.

Marion Cotillard vs. Charlene hercegné

Kinek áll jobban?

Úgy tűnik, hogy a francia színésznő és II. Albert herceg neje is nagy rajongója a Diornak, ugyanis mindketten ugyanazt a ruhát választották ki az őszi kollekcióból, amikor meg kellett jelenniük a vörösszőnyegen. Marion Cotillard, a Lady Dior arca két hónappal megelőzte Charlene hercegnét, ugyanis a Fertőzés című film New York-i premierjén viselte ezt az estélyit még szeptemberben, míg a monacói hírességet egy pár napja megrendezett jótékonysági gálán fotózták le ebben a Dior-kreációban. Az már csak hab a tortán, hogy ez az esemény is New Yorkban volt.

Jessica Chastain vs. Kylie Minogue

Kinek áll jobban?

Emilio Pucci aktuális kollekciójának ezen darabja a szezon celebruhája. A galléros, csipkés darabot ugyanis nem csak a túlzott botoxhasználattal megvádolt Kylie Minogue és Jessica Chastain viselte a nyilvánosság előtt, hanem Alexa Chung brit televíziós és a Kardashian lányok kedves mamája, Kris Jenner is. Utóbbi hölgy egyedüliként nem ügyelt arra, hogy ne látszódjon a melltartójának pántja. Mindegy is, a nálunk vetekedő két hírességből Jessica Chastainé az elsőbbség, hiszen ő már májusban viseltea Pucci-ruhát, amelyet Minogue csak a múlt héten öltött magára.

Mariska Hargitay vs. Sandra Lee

Kinek áll jobban?

A magyar származású színésznőnek és az ismert szakácsnak is ugyanarra a Carolina Herrera-ruhára esett a választása. Mariska Hargitay a tavaszi kollekcióhoz tartozó darabot még februárban viselte egy New York-i rendezvényen, míg Sandra Lee november nyolcadikán az 59. BMI Country Awards gálán jelent meg a koreai ihletésű estélyiben. Mivel egyikük sem akarta elvonni a figyelmet a ruháról, mindketten egy egyszerű, fazonban azonos fekete retikült szorongattak a kezükben.

Angelina Jolie vs. Katalin hercegné

Kinek áll jobban?

A nemrég Magyarországon járt színésznő a The Tree Of Life című film Los Angeles-i premierjén egy bámulatosan piros Jenny Packham-estélyiben sétált végig a vörösszőnyegen. Katalin hercegné egy majdnem ugyanolyan estélyiben jelent meg pár nappal ezelőtt. A hasonlóság nem véletlen, ez a félvállas sifonruha is a brit tervezőnő kreációja. Vilmos herceg neje egyébként kifejezetten kedveli őt, számtalanszor fotózták már le Jenny Packham-ruhákban, de az akkor még várnadós Natalie Portman is viselte egy estélyijét.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek