52 ezer forintos bőrdzseki is lesz a H&M Versace-kollekciójában

Már jó ideje lehet tudni, hogy Stella McCartney, Roberto Cavalli,a Comme des Garçons, Sonia Rykiel és a Lanvin után a H&M a Versace divatházat kérte fel arra, hogy készítsenek már egy kollekciót számukra is – ahogy pedig közeledik a debütálás dátuma, úgy derül ki egyre több részlet arról, hogyan is sikerült az együttműködés.

A divatblogokra már felkerült pár hirdetés is: az egyiken Sasha Pivovarova látható egy igen színes, igen tipikus Versace-szettben, egy másikon pedig Lindsey Wixson és Daphne Groeneveld pózol szegecsekkel kivert, csillogó holmikban. A reklámfotók alapján a feltűnő bőrdzseki 150 fontba, vagyis közel 52 ezer forintba kerül.

Az amerikai Vogue legújabb számában is van egy kis ízelítő: Shu Pei egy szűk miniruhát és egy mintában passzoló cicanadrágot visel az egyik fotón – a Daily Mail szerint az előbbi 80 fontba (kb. 27 500 forintba), az utóbbi pedig 25 fontba (8500 forintba) kerül majd. Az orosz Vogue szintén enged egy kis bepillantást abba, hogy mire lehet számítani: állítólag formában, színben, mintában nem lesz hiány. De Donatella Versace többször is viselt olyan ruhát, ami a kollekció része – egyszer júniusban egy saját milánói divatbemutatón, egyszer pedig pár nappal ezelőtt - írja a Daily Mail.

A tervezőnő a Vogue munkatársának, Hamish Bowlesnek kifejtette, a svédek számára készített kollekció a Versace eszenciája, és alig várja, hogy ez – köszönhetően a skandináv cégnek – egy széles vásárlóközönséghez is eljusson. Egy másik interjúban azt is kifejtette, hogy fivére, Gianni Versace munkássága is visszaköszön majd a pénztárcabarát darabokban, amelyek a márka legkedveltebb stílusjegyei alapján készültek. A közös kollekciót egyébként november közepén lehet majd kapni 300 üzletben világszerte.

Oszd meg másokkal is!
Mustra