Pippa Middleton őrülten dögös és mélyen dekoltált

Pippa Middleton nővérének köszönhetően került be a köztudatba, de igazán ismert a fenekének köszönhetően lett.

A hétvégén azonban nem a sokak által méltatott, sőt, mások által másolt domborulatával vonta magára a figyelmet, hanem dekoltázsa miatt került be a sajtóba. Egy szombati bálon egy mélyen kivágott, piros szaténruhában, aranyszínű magas sarkú cipőben és ehhez passzoló táskával jelent meg a nyilvánosság előtt.

Persze nem ő volt az egyetlen, aki a piros mellett döntött az eseményre készülődve: Geri Halliwell és Vilmos herceg volt csaja, Jecca Craig is ilyen színű ruhában jelent meg, de valami oknál fogva az ő összeállításukat nem titulálták olyan merésznek, mint Pippa Middleton Temperley-ruháját. Jó, persze jelenleg egyikük sincs olyan közeli kapcsolatban a királyi családdal, mint ő, de egy bugyivillantás után ez már igazán semmi, főleg, ha azt is számításba vesszük, hogy eredetileg minek köszönheti az ismertségét.

Mit gondol Pippa Middleton ruhájáról?

  • Dögös, de nem túl merész 5033
  • Nem érdekel 2125
  • Túl merész, nem ezt kellett volna felvennie 281

Liz Jones, a Daily Mail divatfelelőse szerint Pippa Middleton akkor is túllőtt a célon. Mint elmondta, a ruha nagyon jól mutatott a kifutón, de a modell melle nem volt ekkora. Pippa Middltetonnak pedig most már nincs igazán joga amiatt panaszkodni, hogy mindenki a külsejével foglalkozik, hiszen ezzel a ruhával azt üzenni, hogy hé, itt vagyok, nézzetek meg jól! Az már csak hab a tortán, hogy az esemény után, hajnali fél ötkor Katalin hercegné testvére képes volt pasijával, Alex Loudonnal az utcán smárolni. Döbbenet!

Mustra