Bódis Boglárka győztes fehérneműje kétrészes lett

A minap a Triumph budapesti showroomjának megnyitóján jártunk, ahol a cég nemzetközi tervezőversenyének idei győztese, Bódis Boglárka is ott volt. Ahogy arról már korábban is írtunk, jövőre kerül a boltokba a galériánkban is látható boltokba a nyertes, Charles Baudelaire ihlette pályamű kereskedelmi változata.

„Miután megnyertem a versenyt, arra kért a cég, hogy készítsek terveket arra vonatkozólag, hogyan is képzelem el a fehérnemű kereskedelmi változatát. Ezt a verseny után egy héttel megtettem. A Triumph-nál a hongkongi tervezőcsapat foglalkozik a kereskedelmi adaptációval, így hozzájuk kerültek a terveim. Múlt héten kiutaztam Heubachba - ez a márka bölcsője, és megmutatták nekem az első prototípust, amit a terveim alapján készítettek el” – nyilatkozta a Velvetnek Bódis Boglárka.

A boltokban kapható változat nem egy body lesz, mint az eredeti terveken, hanem egy kétrészes összeállítás. A színeket egyébként megtartják, de a karra rögzített szalagok eltűnnek, hiszen ezek csak a show részei voltak.

„Kíváncsi voltam, hogyan a hímzésnél hogyan helyettesítik majd a kézimunkát. Nem egy hagyományos hímzésről van szó, de sikerült megtalálni a megfelelő technológiát. A tervezési folyamat ezzel még nem zárult le, október második felében lesz egy újabb találkozó - ezúttal Svájcban ül össze a csapat. Ekkor látom meg, hogy azok a változások, amelyeket kértem, illetve amelyeket közösen találtunk ki, hogyan is néznek ki a valóságban. A tervezési folyamat ezzel lezárul, jövő nyáron, legkésőbb ősszel pedig a boltok polcaira kerül a kész fehérnemű” – tudtuk meg a tervezőtől.

A showroom megnyitóján az egyik modell bemutatta azt a bodyt is, amely a tavalyi tervezői verseny győztesének nyertes tervéből készült. A bolgár Nikolay Bojilov pályaművének kereskedelmi adaptációja Magyarországon nem került forgalomba, de Bódis Boglárka esetében nyilván más lesz a helyzet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek