Brad Pittet lárvaarcú haldoklóvá fotosoppolták

Brad Pitt a Sports Illustrated címlapjára került, ez legalábbis valaki, aki emlékeztet a pónifelhalmozó színészre, és még a neve is ott van a címlapon, úgyhogy erősen gyanús. De az is lehet, hogy az amúgy főleg a sporttal foglalkozó magazin kezdett génsebészeti gyakorlatokba, és ilyen műanyagszerű sármos színészt tudtak klónozni maguknak.

A Sports Illustrated címlapja. Szép?
A Sports Illustrated címlapja. Szép?

A magazin egyébként Moneyball (Pénzcsináló) című filmje miatt rakta címlapra a színészt. Szerencsére Pitt abban egyáltalán nem így néz ki: máshol nem tűnik egy kihipózott, lárvaarcú, haldokló indián sámánnak, aki csak azért sem árulja el a sápadtarcúaknak, hová tette az utolsó adag meszkalint.

Jó ez a kép?

A képpel tehát több problémánk is van: például az, hogy a színész bőre magához képest is sötét, és egy átlagos napbarnított bőrhöz képest is. Pittnek egyszerűen nem ez a tónusa. Ehhez képest a szemei világítanak, ami bár nagyon romantikus elképzelés, a valóságban működésképtelen. És akkor még ott a bőre is, amin a feltolt kontraszt miatt minden ránc és pórus annyira látványos, mint egy holdtérképen. Az állag és a szín pedig olyanná teszi, mintha haldokolna.

Nézzék meg a trailert, ugye, hogy a filmben legalább egy tízessel fiatalabbnak tűnik? (Amúgy 47 éves.)

Oszd meg másokkal is!
Mustra