Lady Gaga sminktelenül, bugyi nélkül nimfáskodik

Zanza!

Az énekesnő valószínűleg megunta, hogy folyton extrémebbnél extrémebb ruhákkal kell felhívnia magár a figyelmet, már az MTV VMA-re is egyszerűen pasinak öltözött, aztán forgatott pár sallangmentes divatvideót, majd sminktelen képei az októberi Harper’s Bazaarban is megjelentek.

A You and I című számhoz Gaga forgatott természetesen igazán gagás klipet is, de azt öt másik, divat inspirálta videó követi: utóbbiakat az énekesnő két legendás fotóssal, Inez van Lamsweerdével és Vinoodh Matadinnal készítette, az első változat nemrég jelent meg, Nymph (nimfa) címen – egy napon a Harper’s Bazaar októberi számával.

A fekete-fehér videóban Gaga egyszerű selyemruhában, kibontott hajjal, szinte sminktelenül táncol és fetreng. A letisztult, nagyon natúr stílus az énekesnő ötlete volt, de kedvenc stylistja, Nicola Formichetti is segített a kívánt hatás elérésében.

A klipben azért van egy kis pucérkodás is, 1 perc 20 másodpercnél felhúzza Gaga a selyemkombinét, és kiderül, hogy nincs rajta bugyi – természetesen nem villan meg semmi, ki van ez találva. Gaga idén májusban dolgozott először a dán van Lamsweerdével és Matadinnal, a V magazin egyik számában. A mostani, nagyon natúr Gaga fotókat a képre kattintva nézheti meg.

Kattintson a többi képért!
Kattintson a többi képért!
Blogmustra