Kate Winsletből 5 kilót fogyaszt ez a ruha

Épp csak elkezdődött a Velencei Filmfesztivál, máris láthattunk egy kifejezetten érdekes öltözetet Kate Winslet jóvoltából. A színésznő testhezálló ruhája csak az előnyös részeket emeli ki, a lehető legegyszerűbb módszerrel, árnyalatnyi színkülönbségekkel.

Régóta tudjuk, hogy a világos színek teltebbnek mutatnak, a sötétek pedig elrejtik, amit el kell rejteni: Stella McCartney nem finomkodott, ahol karcsúsítani kell, oda sötét csíkot tervezett, ahol erősíteni, oda világos foltot. Így lett a térdig érő bézs ruha oldala fekete, mellrésze pedig fordított szívalakban fehér.

Önnek tetszik ez a ruha?

Az egyszerű trükktől Winslet dereka legalább két számmal kisebbnek, melle pedig kettővel nagyobbnak tűnik mint amekkora valójában. Első ránézésre bevállalós ruha, mert bár nyakig zárt, mégis kategóriákkal szexibbé teszi viselőjét, mint egy köldökig dekoltált estélyi, második ránézésre viszont már nagyon irigyeljük Winsletet, és reméljük, lesznek hasonló darabok a boltokban, mert mi is szeretnénk ilyen könnyen 5 kilót fogyni. Önnek hogy tetszik Winslet ruhája?

Oszd meg másokkal is!
Mustra