IT Shop: Vásároljon bugyit sárga bicikli árnyékában!

A minap egy új típusú Women's Secret üzlet megnyitóján jártunk a budapesti Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központban. Igen, tudjuk, itt már korábban is volt egy boltja a spanyol cégnek, de most átalakították, hogy ne csak a termékek, hanem a környezet is kellően cuki, bohó, ám mégis intim legyen, és úgy gondolták, hogy a berendezés megváltoztatása elég nagy horderejű ahhoz, hogy a sajtót is meghívják az újranyitásra.

A WS állítólag azért alakítja át lassan boltjait, mert úgy gondolják, hogy egy fehérnemű-üzletnek nem kell feltétlenül túlzottan letisztultnak, szinte ridegnek lennie. A cél érdekében profi dekoratőrrel készíttettek önmagán túlmutató, pasztellszínekben tobzódó boltdíszletet: a polcok alján lévő kerék a haladást szimbolizálja, a berendezés pedig félévente változik, nehogy elunja a kedves vásárló. Elmentünk, és megnéztük, ha pedig kíváncsi arra, hogy mire a hacacáré, kattintsa végig galériánkat!

Az IT Shop megnyitóján szemügyre vehettük az új, őszi kollekciót is. Akik rajonganak a mesefigurákért, azok most a Micimackót ábrázoló fehérneműk és pizsamák között tobzódhatnak, akik gyermeki énjük helyett a nőies oldalukat szeretnék inkább érvényesíteni, azoknak az Antique kollekciót ajánlják. Ők ebben a szezonban a lilás, barnás, szürkés árnyalatú és virágmintás holmik közül válogathatnak.

Továbbra is kaphatóak a Basic néven futó alapdarabok, és hát, manapság mit érne egy fehérnemű-gyártó cég saját alakformáló fehérneműk nélkül, igen, van az is. Visszatér a romantikus Chelsea kollekció is, de aki az élénk színeket és a vicces feliratokat kedveli, most nem találja meg a számítását, az utcai kollekciónál épp a barna és a kék dominál apró mintákkal. A kínálat nagyon hasonló más divatüzletekéhez, például a barna alapon fehér pöttyös ruhához hasonló darabot láttunk pár napja a Tescóban, és a barna rövidnadrág is ismerős lehet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek