De mire jó a csillogó UGG csizma?

Sok felesleges dolog van a világon, ott van például a férfiak mellbimbója, vagy például legfrissebb kedvencünk: a flitterekkel kirakott, csillogás nélkül is rendszeres közfelháborodást keltő UGG csizma, ami egyébként klasszikus példája a csajok által szexinek, a pasik által viszont nevetséges gondolt divatcikkeknek. A télinek látszó, népszerű lábbelit a celebek hordják strandra forrónadrággal, és készült már belőle csillagos változat is Jimmy Choo neve alatt, most viszont egészen meglepő formában találkoztunk vele a Shoe Blogon.

ugg

Nálunk eredetit viszonylag ritkán látni, a 10 féle színben kínált, szimpla báránybőrből készült darab 150 USD, azaz 28 ezer forint körül mozog, a magyar tinilányok inkább a mainstream márkák tizedáron kínált utánzatait hordják, de azt is minek. A pár hét alatt széttaposot, gyorsan koszolódó, csámpás cuccokban nehéz nem röhejesnek lenni, kivéve ha hideg van, nincs hó, sem eső, és csak a sarki Spárba ugrunk le benne. De mivel a legritkábban látjuk ilyen helyzetben, általában inkább mókás, mint csinos viselet.

Most viszont gondolt egy nagyot az ausztrál gyártó és csillogó flittereket applikált a bárnybőrre. A fekete, ezüst, arany, lila és vörös színben kapható darabok ára 20 dollárral több, mint a szimpla csizmáké, úgyhogy ha van erre 30 ezer fölösleges forintunk, továbbá 15 ezrünk a szállításra, máris megrendelhetjük az eredeti példányt.

Egyelőre nem tudjuk elképzelni azt az alkalmat, ahová egy flitteres Ugg lenne a legmegfelelőbb, de reméljük a vöröset egy pár hónap múlva valami karácsonyi szórakoztató tévéműsorban, piros bikinis csajok jelmezeként láthatjuk majd viszont.

Oszd meg másokkal is!
Címkék

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek