Nyári trend: celebek pávakékben, rojtos táskával

Nem csak Rihanna öltözött a Szezám utca Rositájának: a pávakék vagy türkiz szín egész nyáron nagy divat volt a külföldi celebek körében. Olivia Wilde például türkiz maxiruhában ment bolhapiacra, Nicky Hilton egy halványabb kék miniruhában vonult Hollywoodban. Liz Hurley forgatásra ment türkizben, de az élnénk szín a vörös szőnyegen is megállja helyét: Chanel Iman modell és Scharlett Johansson is kék estélyiben jelentek meg különböző eseményeken.

A pávakék napbarnított bőrrel mutat legjobban, Olivia Wilde és Johansson sápadtságához nem annyira passzolnak a kék darabok, de nem is mutatnak különösebben rosszul - képek a galériában.

Önnek tetszik ez a két trend?

A külföldi hírességek másik nyári mániája a rojtos táska volt: az idei nyár indián-western divatjába nagyon illenek a rojtok, melyek bármit: felsőt, nadrágot, táskát különlegessé tesznek. Emma Roberts, Selma Blair és Kim Kardashian táskái valószínűleg több ezer dollárba kerültek, akárcsak türkiz szettjeik, de mindkét trendet könnyen követhetjük mi is: rengeteg rojtos táskát láttunk például a leárazásokon, türkiz színű ruhát pedig bármelyik turkálóban is összeszedhetünk. Csak az a kérdés, tetszik-e nekünk a kicsit indiános és a nagyon nyárias divat?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek