Louboutinnak túl sok szeme van a cipőkhöz

Tehát még egyszer: Louboutinnak túl sok szeme van a cipőkhöz, és nem is fél felhasználni őket. Christian Louboutin, a piros talpakról és toronymagas sarkakról ismert cipők tervezőjének legújabb, a Shoeblog-on felfedezett alkotását nem igazán tudjuk hová tenni. Láttunk már tőle oroszlánmancsos és mérőszalagos darabot is, de ezek maximum meghökkenteni tudtak, a gyomrunk nem igazán fordult egyet sem tőlük.

cipo450

Az őrült magas peeptoe platformban tulajdonképpen nem is lenne semmi különleges vagy szokatlan, bármelyik rosszabb cipőboltban kaphatunk hasonlót: kényelmetlen és hordhatatlan ribicipő fekete lakkból (igaz, nem közel 300 ezer forintért). Ám a felületére ragasztott lapos szemgolyók valami olyan szinten teszik undorítóvá az egészet, amit még esetleg néhány bűzölgő halfej ráaggatásával lehetne felülmúlni, legalábbis nekünk döglött pontyok üveges szeme ugrik be erről a darabról.

A  cég szerint ez a cipő szeszélyes és furcsa, mint a tervező maga, és gyorsan meg kell venni, amíg még van belőle. Az online is megvásárolható cipőből a shop szerint már csak 35-ös és 41-es méret van, reméljük Lady Gaga még időben beszerezte magának a saját méretében, máson ugyanis nem nagyon tudjuk elképzelni, bár nem is nagyon szeretnénk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek