Nyúlják a régi reklámfotókat a maiak

Nincs új a nap alatt még a divatfotózás világában sem. A sikeres felvételeket évtizedekkel később a szemfüles utódok gyakran lemásolják. Az ötlet, a stílus, póz, vagy akár a történetmesélés sokszor visszaköszön évekkel később egy másik divatcég hirdetésében. Az alábbi galériára kattintva erről ön is meggyőződhet, közelebbi és távolabbi asszociációkat láthat, ne számítson arra, hogy egy az egyben nyúlást lát.

Van például olyan fénykép, amelyen sok ember bulizik, na az nem biztos, hogy annyira egyedi ötlet, hogy később le kelljen nyúlni. De kétségtelen, hogy hangulatában és stílusában egyik másik felvétel tényleg hasonlít egymásra. De legjobb lesz, ha ezt eldönti ön.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.