Bar Refaeli fehérneműben próbál nem provokálni

Forrás: vogue.co.uk - kattintson a képre!
Forrás: vogue.co.uk - kattintson a képre!

Fehérneműs fotókat tett közzé a brit Vogue Bar Refaeliről, aki a Passionata Lingerie-t igyekszik a sorozattal népszerűsíteni.

A 26 éves modell azt nyilatkozta az ideális alsóneműről, hogy abban “szexi nőnek érzi magát az ember, de nem unalmas és nem is túl provokatív”.

Hogy az apró fekete kabátkával, illetve érzékien aláomló fehér szőrmével Leonardo DiCaprio exének sikerült-e megfelelő távolságban tartania magát a túlzott provokativitástól, azt valamelyik fényképre kattintva ellenőrizheti le, a teljes sorozat ugyanis a Vogue weboldalán tekinthető meg.

Forrás: vogue.co.uk - kattintson a képre!
Forrás: vogue.co.uk - kattintson a képre!

Refaeli egyébként titok címszó alatt arról is beszélt, mitől néz ki ennyire jól.

Ha jól értjük, a szerinte szépség definíciójába szerinte a jó humorérzék is beletartozik, hiszen az alábbiakat nyilatkozta, amikor gyönyörű külsejének titkáról faggatták az újságírók.

“Az a titkom, hogy egészségesen élek. Ez nagyon fontos, mert az, hogy az ember bájos vagy szexi, az részben belülről jön, ha egészségesen étkezik, rendszeresen edz és formában tartja magát; jó humorérzékkel áll hozzá az élethez, könnyedén veszi a dolgokat.”

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.