Kesha megint alaktalan, talán csak a ruha miatt

Kesha nem a darázsderekáról híres, de szerencsére nem is fehérneműk reklámozásával keresi a kenyerét. Márciusban azzal sokkolta a világot, hogy fürdőruhában jógázott az ausztrál tengerparton. A bulvársajtó óriási bugyiján volt fennakadva, de végül is lehetett volna bármi másban is, az előnytelen hatás valószínűleg nem maradt volna el.

A 24 éves énekesnő láthatóan egyáltalán nem szégyenlős, sőt mintha élvezné, hogy olyan ruhákat vesz fel, amelyek rettenetesen rosszul állnak neki. Szilveszterkor, New Yorki koncertjére nagy gondosan két előnytelen összeállítást vitt magával, egy ezüstösen csillogó body-t és kánkános hangulatú vörös fűzőt. Bár ne tette volna.

És vajon milyen ruhát választott a kétnapos, Hyde Park-i Wireless fesztiválra? Egy fekete, csontvázzal díszített body-t. Kénytelenek vagyunk arra gondolni, hogy ha nem mutogatná mindig body-ból kikandikáló, szakadt necc harisnyába bujtatott lábait, akkor többi testrésze még több figyelmet kapna, és hát azt senki nem szeretné.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.