A 7 legizgalmasabban öltözködő teniszezőnő

Mivel nyakunkon Wimbledon, idézzük fel, az utóbbi időben mely ruhák és hölgyek kavarták fel a teniszvilág nem is annyira állóvízét. Ahogy kezdett múlni a Kurnyikova-őrület, úgy jött el a másik orosz szépség, Sarapova fénykora. A legjobban kereső női sportoló, és újdonsült mennyasszony uralja az alábbi galériát is, természetesen az extravagáns Williams testvérekkel karöltve.

Ön szerint melyik teniszezőnő öltözik a legjobban?

De nem kell elkeseredni a többi teniszezőnek sem: ha valaki szerencsés szponzor választásnak köszönhetően állandóan Stella McCartneyban feszít, mint például Maria Kirilenko, akkor azért be tud kerülni a tenisz divatdiktátorai közé. De ott van Bethanie Mattek-Sands is, akinek az is elég volt a halhatatlansághoz, hogy előhúzza a jó öreg térdzoknit a szekrényből. Az már csak hab a tornán, hogy a spanyolok iránti tiszteletből bikaszarvakat festett az arcára a Madrid Open tenisztornán.

Kattintson a fotóra és nézze végig a galériánkat stílusosan teniszező nőkről! Ön szerint ki minden idők legjobban öltözött teniszezőnője? Természetesen várjuk az összeállításban nem szereplő jelölteket is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek