A Versace lesz a H&M idei vendégtervezője

Rengeteg neves vendégtervező után most a Versacéval dolgozik együtt a H&M, a tervezőnő limitált szériás kollekciója ősszel kerül a boltokba. Donatella Versacét már korábban is felkérte a cég, de a tervező 2008-ban még nem akart közösködni, mert félt, hogy a fast fashionös megjelenés nem illik a Versacéhoz, és megzavarhatja a divatház célközönségét.

A vendégkollekció állítólag sok ruhából, kiegészítőből áll majd, és két turnusban kerül boltokba: az első adag november 17-én, a második január 19-én érkezik, és mindkétszer ikonikus pillanatok ikonikus Versace ruháit vásárolhatunk majd meg jóárasítva, H&M-minőségben.

Ön vesz majd H&M-es Versacét?

A női kollekcióban a télen mindig visszatérő selyem, szegecselés és bőr dominál majd, a férfiaknak öltönyökkel készülnek. Most először designer-lakásfelszerelést is lehet majd kapni, Versace párnahuzatot például – írja a H&M sajtóközleményében. A ruhákról egyelőre nincsenek képek, de Donatella Versacéval készült egy interjú, melyből nem sok minden derül ki, például az sem, körülbelül milyen árfekvésre lövik be a tervezői darabokat.

„Ikonikus Versace pillanatok ikonikus Versace darabjait szeretném felhasználni. Nagyon boldog vagyok, hogy a H&M-mel dolgozhatok. Természetesen lesznek nyomott minták, természetesen lesz bőr, és lesznek szegecsek. Sok lesz az arany, glamúrosak leszünk, érdekesek leszünk és persze rockosak” – nyilatkozza a H&M videójában Donatella Versace, feltehetően azért elég érthetetlenül, mert anyanyelve az olasz, és mert ennyi szilikonnal a szájban már nem könnyű beszélni. Ha ön szerint mást mondott a tervezőnő, írja meg kommentben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra