Agyness Deyn most James Francóval próbál visszatérni

Agyness Deyn visszatér első ügynökségéhez a londoni Select Model Managementhez. A Select 2002-ben szerződtette először Deynt, még mint ismeretlen modellt. Az eredetileg Laura Hollins névre hallgató lány a számmisztika törvényei szerint változtatta meg a nevét Agyness Deynre. Mivel a név szerencsésnek bizonyult, anyja és testvérei is felvették a Deyn nevet.

000 DV833411

„Rettenetesen boldogok vagyunk, hogy Agyness visszatért hozzánk” – nyilatkozta Chrissie Castagnetti, az ügynökség alapító igazgatója a brit Vogue-nak. „Nincs elég brit modell manapság a szakmában, és bár büszkék vagyunk a lányainkra, mindig szükségét éreztünk, hogy legyenek hazai tehetségeink, és Agyness ezt tökéletesen megtestesíti. Nagyon jó ismét vele dolgozni.”

Agnyss Deyn az utóbbi időben háttérbe szorította modellkarrierjét és New Yorkba költözött, de brit Vogue májusi fotósorozata újra felkeltette az érdeklődést iránta. Már tavaly szó volt róla, hogy esetleg újrakezdi a munkát, de ez mégsem történt meg. „A Select indította el a karrieremet, úgy érzem, náluk teljes biztonságban és a helyemen vagyok, mint aki hazaért” – osztotta meg a modell gondolatait a brit Vogue-gal.

Az újrakezdéshez nyilván jól jött az alábbi Elle-felkérés. A magazinnak a multitalentum James Franco fotózta Deynt James Dean stílusában, és kettejükről máris azt rebesgetik, hogy talán járnak. Kattintson az alábbi fotóra a teljes sorozatért!

Forrás: elle.com - kattintson a többi fotóért!
Forrás: elle.com - kattintson a többi fotóért!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek