Divat 78-ból: felvenné idén?

Kezünkbe akadt egy 1978-as Nők Lapja, és annak trendrovata: a több mint 30 éves tavaszi ruhák idén ismét divatosak, mi legalábbis gondolkodás nélkül elfogadnánk bármelyiket.

A rövid (vagy háromnegyedes) ujjú kabátok pár éve újra divatba jöttek, a piros volt az idei tél legmenőbb színe (sajnos épp fekete-fehér képen mutatják be az „élénkpiros gabardin kabátot”), a tizennyolcadik oldalon, jobbra fönt látható fehér ruha pedig idén nyáron is jól jönne – divatszakértők szerint megint a fehér lesz az új fekete.

Önnek tetszenek a 78-as ruhák?

  • igen 3410
  • nem 945
  • nem tudom 350

A tizenkilencedik, színes oldal homokszínű kiskosztümjét akár Kate Middleton is felvehetné, a kék-fehér csíkos taftruha pont belefér a minden nyáron visszaköszönő csíkos, matróz trendbe. Minket egyedül az "ekrü kabát" nem győzött meg, de azt is simán el tudnánk képzelni bármelyik bolt fogasán. Ön felvenné a 78-as ruhákat? Szavazzon!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.