Mihalik Enikő még soha nem volt ennyire pucér

A világ tizenkettedik legkeresettebb modellje, aki magyar, és aki az Elite Modell Look 2011-es versenyének arca lett, mellesleg Naomi Campbellel partizik a cannes-i filmfesztivál alatt, most a májusi Vogue Paris Faux Soleil [Hamis nap] című barnítósprayről szóló játékos anyagában meztelenkedik. Valamivel erotikusabban, mint Katie Price exe, a ketrecharcos Alex Reid egykor.

fc73519c1772

Az egyik képen Mihalik egyetlen fehér tűsarkű cipőben szerepel, és enyhén megcsavarodva, éppen a derekát fújja be a barnítóval, egy másikon pedig két gumikesztyűs kéz nyúlik be a képbe, amik éppen a modell karját és melleit festik barnára, miközben ő önfeledten-kacéran nevet. Mihalikot, aki a Velvetnek azt nyilatkozta, hogy nem tudatos döntés, hogy róla több meztelen fotó készül, mint más modellekről, még soha nem lehetett ennyire csupaszon látni.

A 2010-es francia Vogue-ben megjelent fekete-fehér képeken, amiket Terry Richardson készített, a háttérben sétál el egyetlen tűsarkú csizmában, a Purple magazin 2011-es tavaszi számában pedig piros-rózsaszín szúnyoghálóval takarja a testét. Igaz, ezen a szintén Terry Richardson képen eddig egyedülálló módon muffot is villant.

A mostani Vogue-os képeket egyébként Giampaolo Sgura fotózta, aki nem először dolgozott Mihalikkal, és nem is először bírta rá, hogy megmutassa a melleit, például a Vogue-ban. A sminkes pedig Emmanuelle Sammartino volt. "Nem bántam meg a fotózásokat, és úgy gondolom, hogy ez mindenképp egy elismerés magától a fotóstól és az egész szakmától" – mondta a Velvetnek Mihalik a korábbi meztelenkedős képeivel kapcsolatban. Így tovább.

Oszd meg másokkal is!
Mustra