Együtt feszített az összes Victoria's Secret modell

A Victoria's Secret modellek együtt reklámozták a fehérnemű márka nyári kollekcióját, ruhában. Hódított köztük a vállpánt nélküli és a féloldalas ruha, amely (ahogy arról a koszorúslány ruhákkal kapcsolatban is szó volt), az első és legnagyobb divat az idén. A szülés után is karcsú Miranda Kerr is egy ilyet vett fel az eseményre. A képeket itt tekintheti meg.

A modellek szabadon hagyták a napbarnított combjukat és magas sarkú, pántos szandálba bújtatták lábfejüket. A legszerényebbnek a furcsa vállszerkezetéről ismert Candice Swanepoel mutatkozott hosszú fekete ruhájában. A mostanában talán túl sovány Alessandra Ambrosio csipkésre vette a figurát, míg Adriana Lima követte a legújabb divatot és össze nem illő ruhákat választott. Ezt az összeállítást azért még meg kell emészteni.

Bár Paris Hilton nem számít szupermodellnek, de azért természetesen ő is megjelent a vörös szőnyegen, és semmit nem bízva a véletlenre, a kis fekete mellett döntött. A nappali programra és pár közös fotó erejéig aztán mindannyian virágos ruhába öltöztek, és megmutatták mind a tíz darab egyenként két méter hosszú lábukat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra