Herzigova 8 héttel a szülés után már farpofái alját mutogatja

Újabb modell szülés utáni alakját csodálhatjuk meg.Miranda Kerr után a nála tíz évvel idősebb Eva Herzigovában gyönyörködhetünk, aki nyolc héttel fia születése után lépett rövid sortjában a Cannes-i vörös szőnyegre. A cseh modell a La conquéte című film premierjén jelent meg. A film a hamarosan négy gyermekes Nicolas Sárközy francia elnök hatalomra jutását mutatja be.

Herzigova még 2007-ben, terhes vetkőzése és az első  fia születése után azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy szerinte nem kell a terhességet és a szülést túlaggódni, mindenkinek olyan alakja lesz utána, mint előtte volt. De sietett hozzátenni, hogy azért a szoptatás segít a fogyásban. Fodros Dolce and Gabbana ingben, fekete blézerben és rövid sortban tette közszemlére a gyorsan visszanyert alakját. Tegyük hozzá, hogy ekkora magas sarkúban az lett volna a szenzáció, ha kövérnek tűnik.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.