Molett modellel népszerűsíti a nyarat a H&M

A ruházati cég a Big is Beautiful (BiB) kollekcióhoz tartozó fürdőruhák bemutatásához most nem azokat a lányokat kérte fel, akinek a furcsán retusált fotóiról már mi is megemlékeztünk egyik cikkünkben, hanem egy ismert plus-size modellt. Most Tara Lynn népszerűsíti a méretesebb vásárlók számára készült darabokat.

Lisa Hajian, a BiB kollekció tervezője elmondta, ebben a szezonban azon trendtudatos vevők számára is szerettek volna kellően divatos darabokat a piacra dobni, akik 44-es vagy annál nagyobb konfekciómérettel rendelkeznek.

Hogy Magyarországon fut-e majd a kampány, illetve kaphatóak-e ezek a fürdőruhák, arra egyelőre nem kaptunk választ a cégtől. Az viszont biztos, hogy az interneten keresztül itthonról nem lehet megrendelni sem az ehhez a kollekcióhoz tartozó darabokat.

Tara Lynn, a 46-os - más források szerint 44-es - konfekciómérettel rendelkező modell korábban már feltűnt az ELLE, a Glamour és a V Magazine hasábjain is, és olyan cégek reklámarca volt, mint például a Bloomingdale's, Nordstom és Forever21. Lynn azt nyilatkozta, hogy nem volt mindig elégedett az alakjával, 16 évesen például kifejezetten zavarta a súlya - írja a Daily Mail.

Oszd meg másokkal is!
Mustra