Gisele Bündchen egy év alatt 8 milliárd forintot keresett

Három év után először történt változás a Forbes cégcsoport által összeállított legjobban fizetett modellek listáján.

A listát, mint sok éve már, Gisele Bündchen vezeti, aki szinte külön iparágnak számít a divatszakmában. A brazil modell az elmúlt 12 hónap alatt 45 millió dollárt (8 milliárd forint körül) keresett, ami jóval több, mint a tavalyi 25 milliós keresete. „Ő egy olyan nemzetközi sztár, akivel bármit el lehet adni, a samponoktól kezdve a luxus termékekig” – osztotta meg a Forbes magazinnal Edward Razek, a modell volt munkatársa.

De nem csak Bündchen tarthatta meg az aranyérmét: az első három helyezett sorrendje megint nem változott. A szinte már veteránnak számító hölgyeket még mindig nem tudták a fiatalok leszorítani a trónról. Így Heidi Klum és Kate Moss is tartja a pozícióját. A negyedik helyezéstől lefelé viszont már lehet új belépőket találni, például a tízedik helyezet Victoria Secret modellt Candice Swanepolot, aki mostanában leginkább furcsa fotóival került a bulvárlapok címoldalára. A nagy öregek mellett, felkerült a listára a Brigitte Bardot-hasonmás Lara Stone, míg a Mihalik Enikőre hasonlító lengyel Daria Werbowy már tavaly is be tudta magát verekedni az első tíz közé. Sajnos Mihalikről ezt még mindig nem mondható el, pedig tavaly év végén úgy látszott, talán sikerül neki.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.