Jennifer Aniston furcsa dekoltázzsal reklámozta a parfümjét

tk3s janiston050511 01

Jennifer Aniston csütörtökön délután New Yorkban a Lexington Avenue-n lévő Sephoránál járt, hogy az új parfümjét reklámozza egy kicsit, meg aláírjon néhány üveget a rajongóinak..

Az eseményre egy pántnélküli, piros ruhában érkezett, aminek az igazi különlegességét az adta, hogy egyszerre volt nagyon merész és viszonylag visszafogott a dekoltázsa. A dekoltázst két részből oldották meg, mintha egy kicsit kitátott szájat formáltak volna.

A dekoltázs alsó vonala nagyon kihívó ruhát eredményezett volna, a felső pedig egy elegánsan takarót, de így, hogy a dekoltázst középen kinyitották bepillantást engedve a színésznő mellébe egy kicsit, érdekes hatást értek el.

tk3s janiston050511 15

A ruha egy Vivienne Westwood darab, aminek az érdekes vonalvezetése mellett a színe különleges. Fazonra klasszikus kicsi fekete ruha (LBD), de a színe narancssárga, ami teljesen szokatlan. Nem jellemző, hogy a hírességek a nyilvános eseményekre láthatósági mellényeknek öltöznek.

Tetszik?

  • Igen 5638
  • Nem 1498
  • Nem tudom 628

Aniston nem akarta elnyomni a ruhát, hagyta érvényesülni. Alig látszódó, vékony pántos szandált vett fel hozzá, illetve a kiegészítőket is mellőzte, csak egy gyűrű volt a bal kezén.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.