Csak fekete modelleket mutat az olasz Vogue

vogue

Az olasz Vogue a májusi számát a fekete nők dicséretének szenteli, és magyar szemmel még az is nagyszerű ebben a hírben, hogy az egyik modellt Cici Alinak hívják. A sorozatról, ezen a fontos információn kívül elmondható, hogy a Missoni, Prada és a Ports 1961 ruháit viselik a modellek.

A fotósorozat kihangsúlyozza a feketékre jellemző vonásokat, mint például az óriási vagy éppen nagyon rövid hajat, és az olajosan csillogó bőrt. A modelleket élénk színekkel sminkelték ki és az afrikai ékszerekre emlékeztető bizsukat viseltek. A modellek bőrének színárnyalata nagyon különböző, így a sminkesek igazán kreatív feladatot kaptak. És a divatanyagból is látszik, amit már az itthoni cipőboltokban is megállapítottunk, hogy visszatért a holdjáró cipő, pedig alaposan meguntunk már egyszer a kilencvenes években.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.