Napra érzékeny fürdőruha

Biztosan emlékeznek arra, amikor gyerekkorukban egy követ tettek a hasukra, és úgy napoztak. A kő nyoma valószínűleg ott maradt a bőrükön egész nyáron. Ezen kísérlet elvégzése után jöttem én is rá, hogy az édesanyám nem hiába variál állandóan a fürdőruha pántjaival.

Ha vetünk egy pillantást a New York-i Mara Hoffmann fürdőruháira, kénytelennek vagyunk felidézni a gyermekkori élményeinket. Vajon, hogy néznénk ki, ha ezekben a fürdőruha-költeményekben sülnénk le? Persze ha valaki amőbázni szeretne a saját hasán, akkor csak ajánlani tudjuk. Nehéz kérdés, hogy vajon a vízre érzékeny Hervé Léger vagy a rácsos hasú fürdőruha a használhatatlanabb.

tan-lines-mara-hoffman-swim-suits-590ssl042711

Kétségtelen, hogy gyönyörűek ezek a strandruhák, és csuda szép alakot is varázsolnak a hölgyeknek, feltéve, ha semmi fölösleges dolog nem kandikál ki a rácsok közül.

tan-lines-swim-suit-black-2-590ssl042711

A fekete összeállítás Jennifer Lopez híres Versace ruhájára emlékeztetheti az olvasót, és tényleg szexisek lehetünk bennük a napfényben, de vajon akkor is, amikor este levesszük?

tan-lines-colorful-590ssl042711
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.