Katie Price már ruhát tervezni is tud

A modell a napokban mutatta be legújabb agyszüleményeit a londoni Earls Courtban. A fehérneműk, könyvek, parfümök után most úgy döntött, hogy ruhatervezésre adja a fejét, és összeállt Lamis Khamis divattervezővel, akit már egy évtizede ismer, hogy megalkossák a Day 22 nevű ruhakollekciót.

"Nagyon élveztem a márka fejlesztését Lamisszal" – mondta Price, aki tavaly decemberben szőkült ki. "Máris csodálatos visszajelzéseket kaptunk a twitter-oldalról, amit ehhez csináltunk és, amin megosztottunk néhány bemutató képet. Az áruházak már megkerestek minket, hogy vásároljanak a márkából" – olvasható a Daily Mailen.

A páros elvileg 8 hónapig dolgozott a termékeken, amik között vannak melegítők, pólók, táskák, cipők. A névadásban semmi meglepő nincs. A modell születésnapja május huszonkettedikére esik, így választották ezt. "Day 22-nek neveztük el, mert minden hónap 22-én újabb termékeket is adunk hozzá" – említette egy érdekességet is Katie Price.

A Pure Spirit Show, amin a ruhákat bemutatták, igazi különlegességét mégis az adta, hogy a korábbi könyv-, parfüm- miegyéb bemutatókkal ellentétben Katie Price ezúttal rendesen fel volt öltözve. Fekete-fehér melegítőben sétált végig a kifutón, és abban is beszélt a márkáról. "Ez teljesen különbözik attól, amit eddig csináltam" – mondta Price.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek