Menő vagy ciki a péniszmelegítő?

Forrás: Therma Jock
Forrás: Therma Jock

Néhány évvel ezelőtt egyszer már írtunk egy péniszmelegítőről, de egyrészt az akkori kötött szerkezetet már nem árulják, másrészt a Thermajock nevű cég sokkal kiforrottabb péniszmelegítőt talált ki. Az amerikai cég azokra gondolt, akik télen is intenzív testmozgást végeznek a szabadban, de hiába a méregdrága a technikai ruha, azt érzik, nemi szervük hidegben van.

A 15 dollárba (kb. háromezer forintba) kerülő darabot két helyen kell rögzíteni. Mivel a heréket nem melegíti, csak a péniszt, a pénisz tövénél a táskák behúzójához hasonlóan kell a péniszre szorítani a melegítőt, illetve a pénisz közepénél egy, a melegítőben végigfutó pánttal lehet rögzíteni a szerkezetet, hogy az semmiképp se csússzon le viselés közben. Az alkalmatosság lélegző anyagból van, gépben is lehet mosni, gyorsan szárad, és a leírás szerint sokféleképpen fel lehet használni, de mi már abban sem vagyunk biztosak, hogy az alap felhasználási módnak értelme van. Önnek bejön?

Menő! (3903) (5197) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.