Samantha a Dallasból 70 évesen a kifutón

Az 1940-es születésű Linda Gray a Dallas című sorozat nyomán vált a tévétörténelem kitörölhetetlen alakjává Sue-Ellen Ewing szerepével, akit a magyar fordítók valamiért Samanthára kereszteltek át.

Mint tudjuk, a Dallas idén folytatódni fog, és a régi szereplők közül Jockey és Bobby mellett Linda Gray is visszatér.

A kereken 70 éves színésznő, aki két gyerekkel és két unokával büszkélkedhet, azonban a napokban a New York-i divathéten tűnt fel, a Heart Truth vörös ruháit bemutató celebgárda tagjaként.

Az eseményen olyan nők viselték még a tűzpiros estélyiket, mint Dita Von Teese (ő is szerepel képösszeállításunkban) vagy Natasha Bedingfield (ő nem).

Galériánk persze nem csak erről az egy bemutatóról tartalmaz képeket, hiszen New York egy újabb divathét-szezont indított el csütörtökön.

Amikor az USA divatfővárosa megmutatta, mi újat tud mondani az öltözködésről, a szokásos sorrendben következik majd London, Milánó és Párizs is a 2011-12-es ősz-téli divattal.

Ebben a fotóösszeállításban többek között Richie Richtől, a Heatherette egykori tervezőjétől és még hat másik tervezőtől láthat néhány szép vagy meghökkentő kreációt.

És a galériába beletettük az alábbi nő képét is, csak úgy (illetve mert reméltük, hogy néhány férfiolvasónk jó néven veszi majd). A hölgyet Victoria Silvstedtnek hívják, svéd származású modell és tévés személyiség, és vendégként volt ott a Heart Truth-bemutatón.

Oszd meg másokkal is!
Mustra