Dupla photoshop-horror a Victoria's Secretnél

VICTORIAS-SECRET

Hiányzik a modell, Marisa Miller bal karja, és eltűntek a bordái is a Victoria's Secret Legszexibb póló című kampányának hirdetésén – írja a Jezebel. A harminckét éves modell, akit az FHM olvasói tavaly a legszexisebb nőnek is megválasztottak, kissé kicsavart testhelyzetben, famerben és felhajtott galérú, bordó pólóban szerepel a képen.

A reklámszakemberek viszont nem bírtak magukkal, és hogy, hogy nem, legvágták Miller bal karját a képről. Hiába dudorodik a válla a póló alatt, és hiába tapad a másik karján a ruha, valamiért úgy döntöttek, ezzel a kis munkával tökéletessé tehetik a képet. Emellett kevéskét maszatoltak még a mellei alatt is, ugyanis Milleren egyáltalán nem feszül a felső, pedig ezek a vonalak egyszerűen természetellenesek.

div

Csúnyán elbántak tehát a modellel, pedig Miller 2007. és 2010. között szerződéses angyalként is dolgozott nekik a kifutón. Az utóbbi időben egyébként meztelenül küzdött a bőrrák ellen a Protect The Skin You're In kampányban, és felvettek vele egy reklámfilmet a Guitar Herohoz is, de később a Heidi Klummal készült verziót vetítették.

Marisa Miller mellett keményen elintéztek egy másik modellt is, aki a tengerparton pörgeti rószaszín ruhácskáját. Ezen a képen aztán tényleg elszabadultak a legdurvább visszafojtott aberrációk, kezdve attól, hogy a modell jobb kezét, amivel a szoknya peremét fogja, hihetetlenül megnyújtották. A modell lábai között hatalmas a távolság, a jobb lába, mintha a semmibe vezetne, azt pedig, hogy a dereka pontosan hol is van, ennek megfelelően szinte képtelenség megsaccolni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra