Isten dicsőségére 60 centisre növesztette körmét

A fenti videón látható amerikai nagymama azzal került be a hírekbe, hogy 50 centis körmöket növesztett (csak nehogy Szandikának szóljon valaki!). A Jazz Ison Sinkfield 22 éve növeszti a körmeit, amelyek átlagosan kb. félméteresek, de a leghosszabb kicsit több, mint 60 centis. A hölgy azt mondja, gyönyörűséges körmeit Isten ajándékának tekinti, és azt várja tőlük, hogy segítségükkel híres lesz, és találkozhat celebekkel, elsősorban Oprah Winfrey-vel. Különleges külsejével egyébként Istent szeretné dicsőíteni.

Az interjúból kiderül, hogy Jazz Ison Sinkfield szerint a legtöbb nő ilyen körmökre vágyik, hiszen annyira divatosak. A sok irigykedőnek csak azért nincs félméteres körme, mert ehhez tehetség kell, amivel, mint azt már fent említettük, Isten őt megáldotta, de mást a jelek szerint sajnos nem.

A tehetségen kívül szükséges még havonta kb. ötvenezer forint és öt óra a manikűrösnél, meg persze egy jó adag türelem. Az asszony ugyanis nem tudja ujjait olyasmikre használni, mint mondjuk cipő fel- vagy levétele, számítógép-használat. De karkötőit sem tudja levenni szétágazó, gyönyörű színesre festett körmeitől. Tollal papírra írni viszont nehézségekkel ugyan, de tud, sőt, azt mondja, aludni is simán tud. Körmeit 22 év után is folyamatosan növeszti tovább.

Oszd meg másokkal is!
Mustra