Liptai Claudián valami megváltozott

lip450

Mitől más Liptai?

A hétfő reggeli Mokkában a műsorvezetőnőben volt valami furcsa: nem jöttünk rá, pontosan mi változott meg rajta, de van pár tippünk: lehet, hogy feltűzött, középen elválasztott haja miatt nem olyan Liptai, mint amire emlékeztünk? Vagy a szemöldökét szedték túl? Az is előfordulhat, hogy barnább – sárgásabb – a bőre, mint korábban. A decemberi adásokban a haja vörösebbnek, bőre világosabbnak tűnik, mint a 2011-es adásokban.

Liptai Claudiával nem tudtunk beszélni, és a TV2 szóvivője, Koltai Tamás sem tudott nekünk segíteni, ő szűkszavúan annyit mondott: „Claudia szabadságát töltötte” – mármint az elmúlt hetekben. (Liptait valóban Demcsák Zsuzsa helyettesítette január első két hetében.)

Az is előfordulhat, hogy csak a smink vagy a világítás változtatta meg Liptai arcát és a keddi Mokkában már olyan lesz, mint a decemberi adásokban. Önnek mi a véleménye: megváltozott a műsorvezető arca vagy nem? Ha igen, ön szerint mitől? Szavazzon!

Liptai január 24-én, hétfőn: szőke loknik, barnás arcszín Liptai előző héten, január 21-én: egyenes haj, piros rúzs Liptai még tavaly, december 17-én, vöröses-szőkén:

Oszd meg másokkal is!
Mustra