Naomi Campbellnek hiányoznak Alexander McQueen tanácsai

A szupermodellnek hiányoznak az idén elhunyt divattervező, Alexander McQueen tanácsai. A divattervező februárban vetett véget az életének, Naomi Campbell a Britannia Grazia magazinnak elmondta, nemcsak kollégák, hanem barátok is voltak. “Amíg együtt dolgoztunk, igaz barátok voltunk. Sokszor adott nekem jó tanácsokat. Nagyon őszinte volt, és mindenben támogatott. Gyakran felhívott, hogy tanácsot adjon valamihez, és mindig igaza volt.”

A szupermodell a magazinnak a Fashion for Reliefről is beszélt, arról a divatbemutatóról, amit az év elején pusztító haiti földrengés áldozatainak megsegítésére szervezett, és amin Alexander McQueen kreációit is bemutatták. “Tudtam, hogy tenni akarok valamit Haitiért, és néhány héttel Alexander halála után nem is adózhattunk volna jobban Alex elmlékének. Kate Moss azelőtt sohasem vett részt a divatbemutatóimon, akkor ott volt, és azt mondta, kedveli, amit teszek. Mindannyian éreztük, mit kell tennünk.”

A véres gyémántok ügyében meghallgatott Naomi Campbell hozátette, egy közös, kellemes vacsora emlékét őrzi a divattervezővel.

Naomi Campbell
Naomi Campbell
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek