Újra kapható Kate Middleton 2007-ben tervezett nyaklánca

kate

Elegáns, kifinomult és könnyedén sikkes - csak néhány jelző, amivel a divatszakértők Kate Middleton klasszikus ízlését dicsérik. A jövőbeli hercegnő Claudia Bradly ékszertervezővel állt össze még 2007-ben, amikor egy egyszerű, de nőies ezüstmedált tervezett a brit Jigsaw cégnek. Természetesen a darab akkor nem kavart különösebb vihart, és azóta sem lett szebb vagy divatosabb, de a vállalat most mégis újból árusítja az ékszert, hogy úgymond tisztelegjen a lassanként Dianává váló Middleton eljegyzése előtt. Ha már az eljegyzési ruhája ilyen jól hoz a konyhára, miért ne lehetne ezt a nyakláncot újra elővenni? Egyedül annyit változtattak az eredeti terven, hogy most hosszabb lánccal került piacra.

A medál eredetileg kamaszoknak készült. Bradly a People magazinnak azt nyilatkozta, hogy Kate Middleton teljesen tisztában volt azzal, hogy mit akar, és hogy háromszor találkoztak a tervezés során. „Egy nagyon egyszerű, bab formájú medált szeretett volna, amit anya és lánya is tudnak hordani.” Majd kifejtette, hogy ez teljesen Middleton ötlete volt, mert úgy gondolta, hogy hiányzik az ékszerpiacról valami kifinomult és eredeti darab, amit a tinédzserek hosszú ideig tudnak viselni. Az eredmény egy bab alakú ezüst golyóbis, egy rózsaszín és egy narancssárga kővel társítva. Ha erre vágyunk, akkor 46 angol fontot (15 ezer forintot) kell fizetnünk érte.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.