A bögyös Christina Hendrickset beelőzte Barbie-alkatú kolléganője

A fenti fotón a Mad Men - Reklámőrültek című sorozat két szexi női főszereplője látható. Közülük inkább csak a balról látható Christina Hendricks ismert a Mad Men-rajongók táborán kívül is, akit hatalmas mellei és mindent elsöprő szexuális kisugárzása miatt többek között a világ legjobb nőjévé választottak. Mellette January Jones áll, aki egyrészt Ashton Kutcher barátnője volt egy időben, másrészt a Mad Menben a főszereplő feleségét, a gyönyörű, de gyakran rideg és neurotikus Betty Drapert alakítja. Ebben a posztban róla lesz szó.

Azért jött el az ideje, hogy végre külön is megemlékezzünk January Jonesról, mert a héten kerültek napvilágra a Versace kiegészítőihez Mario Testino által készített fotók, amelyeken a néha megdöbbentően Barbie-szerű színésznő látható.

Ezzel Jones beelőzte Christina Hendrickset a divatvilág kegyeiért folyó versenyben, hiszen a nem kifejezetten modellalkatú Hendricksnek a nagynevű divatházak még nem ajánlottak szerződést, igaz, a kevésbé ismert London Fog ruháit reklámozta már (ezekből a fotókból ízelítőt lehet találni a cég website-ján).

January Jones a Versace reklámfotóin többé-kevésbé hozza a ’60-as években játszódó sorozat hangulatát, igaz, sokkal többet vállal be, mint amit filmbéli karaktere bármikor is megengedne magának. A fekete-fehér képeken Jones a reklámozandó kiegészítőkön kívül mást nem visel, azaz csak cipő és napszemüveg van rajta, na meg persze egy hatalmas táskát tart maga elé a megfelelő helyen.

Azért reméljük, hogy lesz, aki akkor is kíváncsi January Jonesra, ha az föl van öltözve, mert az ő kedvükért a galériába beválogattuk a kétszeres Golden Globe-jelölt színésznő legszebb vörös szőnyeges és egyéb fotóit is. Kattintson valamelyik fotóra, és kezdjen lapozgatni!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.