A legmenőbb laposak - hordható téli cipőtrend

Múlt héten kitárgyaltuk a szezon cipősarkait, most jöjjenek a surranók. Milyen cipőben lehet télen csinosan futkosni? Semmilyenben, a két dolog (csinosan futkosás) szinte mindig kioltja egymást, de azért vannak kivételek.

Az első nem is csizma, elég egy bakancs és egy vagány, kötött cső, kész is van a sportos és mutatós összeállítás.

csizmi 001

A szőrmézés is megoldható házilag, elég fél méter műszőrme, kézügyesség, vagy sírás valakinél, akinek van ilyen, és egy unalmas csizmából rögtön kész az idétlen jeticsizma. De az idétlen még mindig jobb, mint a trampli, és egy kis selyemszoknyával, pláne ruhával azért állatul néz ki.

csizmi 002

A szezon legnagyobb lövése mégis ez a lovaglófazonú gumi, olcsón, sportáruházakban (pár ezerért például a Decathlonban) kapható, lovaglócsizma néven. Tényleg jól néz ki, barátnő ebben, fekete tapadós nadrágban és fekete garbóban jelent meg, és nem volt béna a szerkó. Persze egy bőr lovagló sokkal szebb, nyilván.

csizmi3

Következő adásunkban a szezon teljesen hordhatatlan, mégis legkívánatosabb cipőit vesszük sorra.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.